Moeder ‘ballonjongentje’ bekent mediageilerij

De moeder van het ‘ballonjongetje’ heeft opgebiecht te hebben gelogen. Ouders Richard en Mayumi Heene wilden met de verzonnen ballonstunt de aandacht van de media trekken.

Dat is gelukt, maar de twee riskeren inmiddels ook (heeft u even) strafvervolging wegens een valse melding, poging tot beïnvloeding van een ambtenaar, samenzwering en het op het verkeerde pad brengen van een minderjarige.

Het ballongezin kreeg het vorige week voor elkaar in de hele wereld in het middelpunt van de belangstelling te staan. Hun zesjarige zoontje zou in het mandje van een op drift geraakte ballon zitten. Maar toen hulpdiensten de ballon aan de grond dwongen, zat het jongetje gewoon in een door op zolder.

De oplichterij kwam aan het licht toen het jongetje, eerlijk al hij is, aan een journalist vertelde dat het allemaal voor de show was. Zijn ouders ontkenden aanvankelijk verslaafd te zijn aan media-aandacht, maar uit rechtbankdocumenten is gebleken dat de moeder inmiddels toch de waarheid heeft opgebiecht.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Moeder ‘ballonjongentje’ bekent mediageilerij

  1. Pingback: ‘Zeilmeisje Laura zit in doos op zolder’ | Hoax

  2. Pingback: Mediageile ouders ballonjongetje moeten 42.000 dollar dokken | Hoax

  3. Pingback: Best hoax ’09: ‘Ballonjongetje zat in doos op zolder’ | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>