Colofon & Contact

Blogger
Suzanne Muller is redacteur en werkt(e) mee aan verschillende gesponsorde infotainment programma’s die te zien zijn op RTL4 en RTL5.

Hoax melden?
Weet jij ook een goede hoax, of heb je er zelf één bedacht en wil je ons de primeur geven? Mail naar [email protected].

Wat is een hoax?
Hoax is Engels voor poets, nep, bedrog of oplichterij. Het is waarschijnlijk een samentrekking van hocus pocus. De aanduiding wordt gebruikt voor allerlei nepberichten, broodje aap verhalen en (april)grappen in de media. Meestal zijn deze berichten bij wijze van grap in het nieuws gebracht om mensen een hak te zetten, maar het kan ook zijn dat er een oplichter aan het werk is of een journalist zijn werk niet goed doet.

Hoax.blog.nl
Biedt een overzicht van de meest actuele en beste hoax berichten wereldwijd. En is ontstaan uit de fascinatie over het rumoer en de commotie die valse berichten kunnen veroorzaken. Het liefst schrijven we over een goed bedachte hoax, waar iedereen met open ogen intrapt. Sinds zijn start in november 2008 verwelkomt hoax.blog.nl ongeveer 100.000 bezoekers per maand. Ook andere media besteden regelmatig aandacht voor onthullingen hoax.blog.nl.

Twitter en RSS
We maken het makkelijk voor je! Volg hoax.blog.nl via Twitter, Facebook of voeg onze RSS toe aan jouw Google startpagina en je bent altijd op de hoogte.

Over Blog Online
Blog Online is in juni 2005 begonnen met het uitgeven van themablogs. Inmiddels zijn er meer dan 70 verschillende blogs en dat aantal breidt zich snel uit.

Adverteren
Wilt u adverteren op (één van de) themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020 4459931.