Selena speelt een ‘vies’ spelletje!

Het lijkt erop dat Selena nu degene is die de touwtjes in handen heeft. Ze ging op date met David Henrie om haar ex Justin Bieber jaloers te maken.

Bron: sxc.hu


Jaloers
Met succes, want Justin toen lucht kreeg van deze date was hij niet blij. Hij had altijd al het vermoeden dat er ‘iets’ speelde tussen Selena en haar voormalig collega van Wizards of a Waverly Place.

Spelletje
Selena speelt een vies spelletje met Justin, één die steeds ingewikkelder wordt. Haar date met David was puur een strategische zet om Justin gek te maken. Als Selena echt niet wilde dat haar date met Henrie openbaar zou worden, had ze daar wel voor gezorgd. In plaats hiervan koos ze bewust om zich te laten fotograferen en plaatste zelfs een video op Instagram. In de video lachen David en Selena en zingen ze samen een liedje. Uiteraard met geen ander doel dan Justin te irriteren, immers zo lijkt het. Volgens een bron zegt dit ook iets over Selena ‘Ze is nog lang niet over Justin heen.’

Winnaars of verliezers?
Ik ben benieuwd of dit zogenaamde spelletje van Selena haar nog wat gaat opleveren! Wat denk jij, kent dit spel winnaars of verliezers? Laat het hieronder weten!

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Selena speelt een ‘vies’ spelletje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>