Eekhoorn gaat er vandoor met GoPro

Klinkt als een ongeloofwaardig verhaal, toch?
Bron: sxc.hu In het filmpje is een GoProcamera geplaatst op een pleintje en weet het ‘interessant’ ogende object de aandacht te trekken van een eekhoorn. Wie weet dacht deze wel, is dat soms een lekker hapje? In het begin is de eekhoorn nogal onderzoekend, vervolgens loopt deze voorzichtig richting de camera, ruikt eraan – trekt de conclusie: dit hapje neem ik mee – en gaat er plots vandoor met de camera. Hij rent rechtstreeks de boom in met zijn ‘vondst’. Waar hij niet alleen zichzelf, maar ook de vermeende eigenaar van de Gopro weet te filmen. De vermeende eigenaar kijkt geĆÆnteresseerd doch verbaasd de boom in. Gelukkig voor hem laat de eekhoorn de camera vallen en heeft de eigenaar de camera weer terug.

Na het kijken van het filmpje ben ik wel overtuigd van de echtheid! Natuurlijk blijft er altijd een stukje ‘twijfel’ over: ging de eigenaar van de GoPro op pad met zijn beste vriend de eekhoorn – huisdier- en heeft hij alles in scene gezet? Het zou zomaar een hoax kunnen zijn. Kijk hierboven het filmpje het oordeel zelf!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>