Rubriek: Erin getrapt!

Nieuwe album van One Direction uitgelekt

Twitter stond weer even op z’n kop deze week. Nu wordt er altijd al erg druk over One Direction getwitterd, maar ging het wel écht los. De hashtag #OneDirectionAlbumLeaked werd trending, schrijft The Epoch Times.

Lees verder...

Steven Spielberg aan de schandpaal voor ‘jachtfoto’ met doodgeschoten dino

Niet te geloven toch, dat mensen trots foto’s plaatsen van zichzelf bij een dier dat ze hebben neergeschoten. Eén zo’n foto ging heel hard viral op Facebook afgelopen week. ‘t Plaatje dat je hieronder ziet werd via de Facebook-pagina van I Fucking Love Science al ruim 400.000 keer geliked en een kleine 75.000 keer gedeeld.

Lees verder...

Filmpje met man die 29 artiesten nadoet is nep

Je hebt ‘m vast voorbij zien komen, het filmpje van Rob Canter. In een paar minuten hoor je ‘m 29 verschillende bekende figuren nadoen, spot on! Het filmpje werd miljoenen keren bekeken. Onder andere Cher, Bob Dylan en Shakira komen voorbij maar ook Kermit en Gollum.

Lees verder...

Memphis Depay komt uit de kast: ‘Ik ben homo’

Heb je ‘m al gezien op Facebook of Twitter? De afgelopen dagen zwerft een link rond die belooft te verwijzen naar een artikel waarin voetballer Memphis Depay zegt dat ‘ie homos is. Daar klikken de meeste mensen dan toch wel even op, uit nieuwsgierigheid…

Lees verder...

Oeps! Journalist interviewt per ongeluk nep-Scolari

De Braziliaanse journalist Mario Sergio Conti heeft een pijnlijk foutje gemaakt. Hij dacht bondscoach Luiz Felipe Scolari tegen het lijf te zijn gelopen en interviewde hem… maar kwam er achteraf achter dat hij helemaal niet de echte Scolari had gesproken, meldt Voetbalzone.nl.

Lees verder...

Leidse studenten vervalsen ‘historische’ brief van zoon Benjamin Franklin

Twee studenten van de Universiteit Leiden brachten afgelopen week in de media dat ze een fantastische ontdekking hadden gedaan. In de universiteitsbibliotheek zouden ze een historische brief uit de 18e eeuw hebben gevonden. De brief was van de zoon van Amerikaanse wetenschapper Benjamin Franklin en zou bewijzen dat hij zijn beroemde vliegerexperiment echt had uitgevoerd.

Lees verder...

Schrijfster moet 16 miljoen betalen vanwege verzonnen WOII kampverhalen

Misha Defonseca, alias de Belgische Monique De Wael, heeft een behoorlijke boete gekregen. Ze moet van de Amerikaanse rechter 16 miljoen euro aan haar uitgeefster terugbetalen. Ze had een boek geschreven over haar ervaringen als Joods meisje in een kamp, maar onlangs kwam uit dat ze alles verzonnen had; het was een hoax.

Lees verder...