Nieuwe hoaxblogger gezocht!

Na slechts een korte tijd voor hoax.blog.nl geschreven te hebben, leg ik het stokje neer. Misschien is dit wel de kans voor jou om de nieuwe hoaxblogger te worden. Heb je passie voor hoaxes en nepnieuws? Reageer dan nu!

Als hoofdredacteur kies jij de redactionele visie en selecteert het nieuws. Jij bepaalt wat er wel en niet op je pagina te lezen is. Ook heb je een duidelijke mening en ben je niet bang om die kenbaar te maken. Op jouw (thema)blog creëer je een community van mensen die geïnteresseerd zijn in jouw thema. Dagelijks/wekelijks plaats je een aantal berichten.

Blog Online is met blog.nl het grootste Nederlandse platform van thematische weblogs. Elke blog staat onder redactie van een echte journalist. Momenteel draaien er 90 blogs, die 3,5 miljoen bezoekers per maand trekken.

Blog.nl biedt:

Grote vrijheid over de redactionele invulling
Een uiterst gebruiksvriendelijk content-management-systeem
Veel exposure
Opname door nieuwsbronnen als Google News, rss-feeds, etc
Ondersteuning bij het bloggen
Een enthousiaste club van geïnspireerde bloggers

Blog Online houdt zich bezig met de commerciële kant in de vorm van o.a. banners, advertorials, sponsoring. Jij deelt in de opbrengsten. Hoe meer bezoekers je blog trekt, hoe hoger de opbrengsten dus zijn. Omdat je blog deel uitmaakt van een groot netwerk, heb je vanaf het begin al veel bezoekers.

Interesse? Stuur dan een e-mail naar [email protected] o.v.v nieuwe blogger hoax.blog.nl. Geef aan waar je passie voor hoaxes uit blijkt. Voeg ook je CV toe waaruit blijkt dat je een journalistieke achtergrond hebt of dat je een relevante opleiding volgt. Reageer alleen als je zeker weet genoeg tijd te hebben om dagelijks artikelen te schrijven.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>