Mediageile ouders ballonjongetje moeten 42.000 dollar dokken

De stunt die een Amerikaans gezin uithaalde voor een beetje media-aandacht, is uitgepakt in een dure grap. Waarschijnlijk geen dure cadeau’s onder de kersboom van deze ballonfamilie, het gezin moet 42.000 dollar schadevergoeding dokken.

Het stel alarmeerde in oktober de politie en een landelijk televisiestation, nadat hun zesjarige zoontje per ongeluk met een heliumballon zou zijn opgestegen. Helikopters volgden het gevaarte, terwijl miljoenen kijkers live meekeken. Aan de grond gekomen, bleek het mandje onder de ballon leeg en zat het ballonjongetje doodleuk in een doos op zolder.

De rechter doet later woensdag uitspraak in de zaak tegen de ouders. Ballonpappa Richard Heene heeft bekend dat hij overheidspersoneel probeerde te manipuleren en zijn vrouw bekende een valse aangifte te hebben gedaan. Hiervoor zouden de twee zelfs een gevangenisstraf kunnen krijgen, maar een geldboete ligt meer in de verwachting.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Mediageile ouders ballonjongetje moeten 42.000 dollar dokken

  1. Pingback: Vader van ballonjongetje moet drie maanden in cel | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>