Rubriek: Nieuws

De allernieuwste meest actuele HOAX nieuwsberichten

Nieuwe hoaxblogger gezocht!

Na slechts een korte tijd voor hoax.blog.nl geschreven te hebben, leg ik het stokje neer. Misschien is dit wel de kans voor jou om de nieuwe hoaxblogger te worden. Heb je passie voor hoaxes en nepnieuws? Reageer dan nu! Als hoofdredacteur kies jij de redactionele visie en selecteert het nieuws. Jij bepaalt wat er wel

Lees verder...

Dode zeemeermin aangespoeld!

Zeemeerminnen staan bekend als een mythische wezens, met de bovenkant van een vrouw en de onderkant van een vis. Ze komen wereldwijd terug in allerlei folkloristische verhalen. Volgens het laatste gerucht op internet is er nabij Hawaï een dode zeemeermin aangespoeld. Op de foto’s is inderdaad een zeemeermin te zien. Dat kan ik niet ontkennen.

Lees verder...

Waarom FKA Twigs Kristin Stewart niet in de buurt van Robert Pattinson wil

Het voormalig Twilight stel, was eindelijk in dezelfde ruimte tijdens de 2014 Hollywood Film Awards, maar dit was zeker niet te danken aan het nieuwe liefje van Robert Pattinson. Ongemakkelijk Een ‘reünie’ zat er dus niet in, aangezien FKA Twigs de huidige vriendin van Robert Kristin Stewart niet in de buurt wil hebben. Reden hiervoor?

Lees verder...

Justin Bieber zoent met man!

Justin Bieber doet hard zijn best om Selena Gomez terug te winnen, maar in tussentijd lijkt hij zijn vertier te zoeken bij de mannen. Op Twitter postte hij per ongeluk de verkeerde foto waarop hij met een knappe man aan het zoenen was.

Lees verder...