Rubriek: Algemeen

Zac Efron is een dictator!

Zac Efron die doorbrak na zijn rol als Troy Bolton in de Highschool Musical films, schijnt een dictator te zijn voor zijn nieuwe vriendin Sami Miro.

Lees verder...

Is Ashton Kutcher vreemdgegaan?

De Zweedse visagiste Linn Massinger zegt van wel. Het vreemdgaan van Ashton gebeurde volgens haar een paar maanden nadat Ashton Kutcher en Mila Kunis een begonnen te daten.’Ashton heeft nooit een woord gerept over Mila’, aldus Massinger.

Lees verder...

Vrouw is Jessica Rabbit in levende lijve

Kelly Lee Dekay, toont veel overeenkomsten met haar favoriete cartoonfiguur Jessica Rabbit. Met haar voluptueuze borsten en billen en taille van slechts 40 centimeter lijkt het net alsof ze is net is weggelopen uit een cartoon.

Lees verder...

Melk gezond of ongezond?

Al jaar en dag wordt je als consument doodgegooid met reclames over melk. Het zou namelijk heel gezond zijn door alle vitamines die het bevat. Met name door de aanwezigheid van vitamine D, wat goed is voor je botten. Toch zijn er steeds meer experts die dit tegen spreken, zo blijkt ook weer uit een nieuw

Lees verder...

Jasmine de kat in aantocht!

Een katteneigenaar en Halloweenliefhebber wil graag dat zijn kat de show steelt tijdens Halloween. Daarom heeft hij -geïnspireerd door Jasmine uit Aladdin- de kat een heuse Jasmine outfit aangemeten, inclusief het vliegende tapijt.

Lees verder...