Justin Bieber op een missie!

Vorige week was het al te lezen, Justin Bieber verdiept zich in het woord van de hoge heer.

Bron: sxc.hu

Missie
Hij wil leren hoe hij zijn zelfverklaarde missie: het woord van god het beste kan verspreiden onder de mensen. Dit meldt TMZ. Om zijn de missie te volbrengen brengt bij de komende twee weken door op Rancho Mirage, iets buiten Palms Springs. Niet in het gezelschap van een knappe dame, maar van een wijze pastoor.

De kerk
Justin probeert een ander pad te bewandelen en omringt zich nu enkel alleen met mensen die een goede invloed op hem hebben. Zijn ‘oude’ vrienden die niet vies zijn van alcohol, drugs en alle andere dingen die niet goed zijn volgens de heer, heeft hij de deur gewezen. De omslag van ‘slechte’ jongen Justin -zoals al geruime tijd te boek staat- naar de jongen van de kerk met een ‘missie’ lijkt nogal extreem. Maar het is goed om te zien dat Justin nu een andere pad inslaat. EĆ©n die hem hopelijk een beter en gelukkiger leven oplevert.

Flabbergasted
De tijd zal het leren en Justin ook. Voor nu verdiept hij zich in het geloof en zit hij met zijn neus in het boek “Occupy All Street”, waaruit hij leert om het woord van god te verspreiden en slechte verleidingen te weerstaan. Ik kan alleen maar zeggen, ik ben flabbergasted op een positieve manier! Wat vind jij van Justin’s missie? Denk jij dat hij de slechte verleidingen weet te weerstaan? Laat het hieronder weten!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>