Jongetje bekent: ‘Ballonvlucht is nep!’ (YouTube)

ballonHebben de ouders van het Amerikaanse ballonjongetje de boel genept? Tijdens een interview met het gezin op CNN lijkt het jongetje, de 6-jarige Falcon Heene, zijn ouders glashard te hebben verraden.

De interviewer wil van de ouders weten of ze hun zoon niet geroepen hebben. Daarop antwoorden de ouders dat ze dat uiteraard wel gedaan hebben. Maar de 6-jarige Falcon antwoordt: “Jullie zeiden dat we dit allemaal voor de show deden.”

Falcon hield Amerika uren in de ban, toen hij in zijn eentje in een luchtballon stapte die vervolgens wegvloog. Toen de Brandweer de ballon live op televisie naar beneden haalde, bleek deze echter leeg en Falcon in een doos op zolder te zitten.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jongetje bekent: ‘Ballonvlucht is nep!’ (YouTube)

  1. Pingback: Jongetje stapt in luchtballon (YouTube) | Hoax

  2. luisteren

    Ik vind die titel voor dit filmpje niet toepasselijk. De woorden van jongetje zijn verdraaid. Kijk maar eens goed naar de originele live interview bij cnn. Verzin eens een betere titel. bah

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Vader ballonjongentje moet gevangenis in | Hoax

  4. Pingback: Ballonvader compleet geschift: “zon ontploft!” (YouTube) | Hoax

  5. Pingback: ‘Zeilmeisje Laura zit in doos op zolder’ | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>