Vijfpotige Geitenzuiger aangereden?

Op een snelweg in de Amerikaanse staat Minnesota zijn de overblijfselen gevonden van een vreemd wit beest. Het dier was het slachtoffer van een aanrijding. Volgens sommigen is het een hond, andere beweren dat het platgereden wezen het resultaat is van geheime dierproeven. Of is het dan toch een Chupacabra?

Het dier heeft een naakte huid, enkele zwarte plukken haar en vijf klauwen met lange teennagels. Daarmee lijkt het verdacht veel op een Chupacabra. De mysterieuze naakte wolf, waarvan nooit is bewezen dat het dier bestaat.

Volgens de legende trekt de Chupacabra (vrij vertaald geitenzuiger) er ’s nachts op uit om geiten te doden en hun bloed op te zuigen.

Enkele weken geleden werd er ook al melding gemaakt van een dode Chupacabra, toen schoot een tiener het beest neer. Als het mysterieuze wezen daadwerkelijk bestaat is het hard aan het uitsterven.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>