Hond vangt Geitenzuiger

monsternavithoaxEen hond heeft in het Canadese Kitchenuhmaykoosib een vreemd beest gevangen. De staart van het dier lijkt op die van een rat en is een halve meter lang. Het lichaam is bedekt met haar, maar de kop en voeten vreemd genoeg niet.

De hond vond het gedrocht in een meertje, waarop zijn baasjes, twee Canadese verpleegsters, het beest fotografeerde. Dorpsbewoners beweren dat het om de mythische vampierhond Chupacabra of Geitenzuiger gaat, terwijl anderen het dier associeren met het ‘Montauk monster’, dat in 2008 werd aangetroffen op een strand in Montauk, in New York.

Of de verpleegsters het verhaal verzonnen hebben, om indruk te maken bij de rest van de campinggasten is nog onduidelijk, maar wel aanneembaar. Toen de campingvrienden ook een kijkje besloten te nemen, bleek het dier spoorloos te zijn verdwenen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Hond vangt Geitenzuiger

  1. Pingback: Vijfpotige Geitenzuiger aangereden? | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>