Ballonvader compleet geschift: “zon ontploft!” (YouTube)

Verrassing, de vader het ballonjongetje schijnt compleet de weg kwijt te zijn. Een vage kennis van de ouders van het Amerikaanse jongetje dat vorige week zogenaamd was weggevlogen aan een heliumballon doet een boekje open over het gezin.

Volgens hem zou de familie geobsedeerd zijn door de wens om beroemd te worden. Het gezinnetje heeft inmiddels twee maal deelgenomen aan de Amerikaanse versie van ‘Jouw vrouw, mijn vrouw’.

Overigens kunnen we nog niet direct de diagnose mediageil stellen, het gezin lijkt vooral beroemd te willen worden voor het geld. De ballonpappa geloofd dat de wereld in 2012 compleet zal vergaan. “Daarom wilde hij snel geld verdienen en rijk genoeg worden om een ondergrondse bunker te bouwen, waar hij veilig is als de zon ontploft.”

De ouders staat op de lijst voor een aanklacht wegens een valse melding bij de politie, poging tot beïnvloeding van een ambtenaar, samenzwering en het op het verkeerde pad brengen van een minderjarige. Tevens aast de Amerikaanse kinderbescherming al op de twee kinderen, want die moeten natuurlijk naar een opvanghuis.

Filmpje: Het ballongezin in ‘Wife Swap’

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>