Te lang rouwen? Boete!

Waar is het respect gebleven? Een moeder uit het Verenigd Koninkrijk heeft van een crematorium een boete gekregen, omdat zij te lang bij de kist met haar vijf weken oude baby was blijven zitten.

De rouwende ma kreeg een rekening van ongeveer 100 euro gepresenteerd.

De moeder keek volgens het crematorium tien minuten te lang. En tja, wat doe je dan met de overuren? Doorberekenen natuurlijk!

De dominee had de vrouw gevraagd of ze wat extra tijd nodig had om afscheid te nemen van haar zoontje Zane. De vrouw bleef nog even zitten voor de kist weggedragen werd voor de crematie.

Per minuut rekent het crematorium 8,60 pond, wat het totaal op omgerekend ruim 100 euro bracht.

De ouders zijn woedend dat het crematorium zo rigoureus met de regels omgaat. Inmiddels heeft de uitvaartonderneming beloofd het bedrag terug te storten.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Te lang rouwen? Boete!

  1. Debora

    Als ik het originele artikel goed begrijp vind ik het nog niet ze vreemd. De familie heeft vooraf de kans gehad meer tijd te reserveren. Door langer te blijven zitten kon een andere familie mogelijk pas later aan hun dienst beginnen.
    Er vanuit gaande dat deze mensen vooraf goed geinformeerd zijn zie ik geen fout in het handelen van het crematorium.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>