Robbie Williams verhuist naar UFO hotspot

Fulltime ufo spotter en ex-zanger Robbie Williams is verhuisd naar Wiltshire, een streek in Engeland die bekend staat om zijn vele ufo-waarnemingen. De marsmannetjes lopen in deze streek de deuren plat, vorig jaar werden er hier 45 ufo’s gespot.

Williams heeft voor acht miljoen euro het landgoed in Compton Basset op de kop getikt. Er is een grote kans dat de marsmannetjes binnenkort al bij Robbie op de thee komen, het landgoed wordt doorkruist door onzichtbare ‘energielijnen’ waarvan wordt aangenomen dat ze aliens aantrekken.

Ufobeliever Williams is ook uitgenodigd door de lokale ufo praatgroep SUFOR. Penningmeester Chris Williams is in zijn nopjes met de komst van de ex-zanger: “Wiltshire heeft een rijke geschiedenis aan onverklaarbare fenomenen. Hier liggen ook de fameuze steencirkels van Stonehenge en Avebury en de eeuwenoude mystieke sites zoals Silbury Hill. Ik ben er zeker van dat Robbie onze bijeenkomsten fascinerend zal vinden”.

Lees ook:
Robbie Williams en Peter Andre samen op UFO-jacht
Robbie Williams op dodenlijst ufo’s
Robbie Williams stopt met zingen en wordt Ufo spotter

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>