Filmmaker laat Bayern stadion ontploffen: Fans boos

Medewerkers van de Duitse distributeur van de rampenfilm ‘The Day The Earth Stood Still’, kunnen sinds vanmiddag niet meer veilig over straat. Op diverse voetbalfora worden hen door Bayern Munchen supporters afschuwelijke ziektes en ongelukken toegewenst. De reden: Een speciale trailer waarin de filmmakers het stadion van Bayern München laten ontploffen.

In ‘Der Tag, An Dem Die Erde Still Stand’, zo heet de nagesynchroniseerde versie van onze oosterburen, zit een scène waarin een Amerikaans stadion door aliens wordt verpulverd. Het leek de Duitse marketingafdeling een goede grap om hier een Duitse versie van te maken.
De Bayern-supporters speelde een uitwedstrijd bij VFB Stuttgart en zagen in de rust op een reusachtig scherm hoe hun eigen stadion in duizend stukken explodeerde.

Niet alleen de supporters zijn wendend, ook de spelers van de club zijn zeer ontstemd. “Het is niet in ons voordeel om ons stadion zo afgebeeld te zien. We wisten van niks en er is ons ook niet om toestemming gevraagd”.

Er konden overigens ook mensen lachen om de nep-ontploffing. Supporters van rivaliserende voetbalclubs hebben de spot met veel gejuich ontvangen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>