Luxueus hotel zonder bed groot succes

De stunt van het luxehotel Rancho Bernardo Inn in Californië, waarbij mensen hun eigen wc-papier en zaklamp moeten meenemen, lijkt succesvol.

Waar de mensen door de recessie massaal wegbleven, staan ze nu in de rij voor een kamer zonder bed in het viersterrenresort, meldt Het Laatste Nieuws.
Gasten kunnen voor 13 euro een nachtje slapen in een luxekamer met uitzicht op de golfbaan. De kamer is echter volledig leeg. Zo moeten vakantiegangers hun eigen tent, slaapzakken, zaklampen en toiletpapapier meenemen. Wel zijn er op het resort drie zwembaden, een spa en verschillende restaurants te vinden.

Als de mensen een beetje luxe willen, gaan de prijzen direct omhoog. Gasten kunnen zelf kiezen welk niveau van luxe ze willen in het hotel in San Diego. Een kamer met bed, maar zonder lakens, kost 28 euro. Willen bezoekers toiletpapier en andere toiletspullen, dan gaat het tarief omhoog naar 42 euro.

Met dank aan Het Laatste Nieuws.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>