Minnaressen lijmen penis overspelige man vast (video)

Dan denk je als man met drie minanaressen juist beter op te worden, lijmen ze je pielemoosje vast.

Een Don Juan-wannabee uit Wisconsin  zal zich zijn overspelige levensstijl nog lang heugen. De vrouwen kwamen erachter dat hij ook nog andere vriendinnen had en namen wraak. Ze waren zo dom om in de hoax van de man te geloven: dat ze stuk voor stuk de ware waren.

Een van de vrouwen, Therese Ziemann, nodigde de kerel uit in een motel. Ze bond hem vast en blinddoekte hem, zogenaamd voor een prikkelende massage. Ze sneed zijn ondergoed weg en stuurde een sms naar de andere vrouwen.

Samen met de twee andere vrouwen lijmden ze vervolgens de edele delen van de man vast aan diens buik. Volgens de politie werd de man in zijn gezicht geslagen en bestookt met vragen als: “van wie hou je het meest” en “met wie wil je oud worden?” Uiteindelijk gingen ze ervandoor met de portemonnee, gsm en auto van de man.

De drie wraaklustige vrouwen waren ingelicht door een vierde vrouw in het leven van de man: zijn echtgenote. Zij vertelde de dames dat haar man enkel en alleen op hun geld uit was.
Het slachtoffer kon behandeld worden voor kleine verwondingen aan zijn edele delen. Zowel de drie minnaressen als de echtgenote van de man moeten binnenkort voor de rechter.

Mede dank aan Het Laatste Nieuws.

Bekijk hier het filmpje.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>