Twilight-acteur Robert Pattinson sixpack is nep

Voor de (voornamelijk) vrouwelijke fans van Robert Pattinson zal dit bericht een bummer zijn, maar het is jammergenoeg niet gelogen: de buikspieren van Pattinson die te zien waren in zijn laatste fotoshoot, zijn totaal nep.

De buikspieren waren juist de delen van het lichaam die op de foto’s er zo prachtig uitsprongen. Ook niet gek, want een heel team aan visagisten bleek de spieren in elkaar te hebben geflanst. Met behulp van make-up, belichting en vloeibare bodypaint werd de six-pack gevormd.

“Een heel team van make-up artiesten werkte aan de spieren. Ze haalden werkelijk alles uit de kast, van vloeibare bodypaint tot schaduweffecten. Tussen de opnames zat Robert in de make up ruimte om zijn spieren weer mooi te maken,” meldt een goedgeinformeerde bron aan Showbizspy.

De bron weet ook te melden dat Pattinson nooit een strak buikje zal krijgen, omdat hij een hekel heeft aan de sportschool.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Twilight-acteur Robert Pattinson sixpack is nep

  1. Judith

    dat is allang achterhaalt.
    die bron van jullie is toch niet ZO goedgeinformeerd

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>