Luchthandel: Filmvertoning in de ruimte

Gouwe handel, dit Amerikaanse bedrijf heeft werkelijk een zwart gat in de markt gevonden. Deze slimme ondernemers van Deep Space Communications projecteren al meer dan 20 jaar films en boodschappen in de ruimte. Koopje, nu vanaf 299 dollar.

Zo kunnen blijven buitenaardse wezens op de hoogte van het wel en wee op onze aardkloot en kunnen nieuwe bioscoopfilms weer wat publiciteit genereren.

Voor de projectie wordt gebruik gemaakt van high-powered klystron amplifiers gekoppeld aan een five-meter parabolic dish antenna.

Waarom het bedrijf de service aanbiedt weten ze zelf eigenlijk ook niet. “We hebben de apparatuur en weten hoe het moet”, zo staat te lezen op de bedrijfswebsite.

Onlangs werd de geflopte bioscoopfilm ‘The Day the Earth Stood Still’ uitgezonden is Cyberspace. (we zijn blij dat er toch nog iemand van deze film kon genieten) Ook de zogenaamde believers zijn vaste klant, ze sturen liefdesbrieven aan de aliens waar ze seks mee hebben gehad.

Slimme jongens deze Amerikanen, al betwijfelen of de marsmannetjes nu daadwerkelijk met de popcorn op hun schoot weer reikhalzend uitkijken naar de volgende vertoning.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>