Maagd Mariah weerspiegelt in ruit en salsa

Zo in de aanloop voor het kerstfeest (ook al hoax?) lijkt Maria wel zin te hebben in een uitstapje naar aarde. Eerder zagen we haar verschijnen als hersentumor op een hersenscan.

Deze keer maakt ze in tegenstelling tot, alle overbekende jankende Mariabeelden van voorheen, een vrolijke indruk. Zo verscheen de heilige maagd in een spetter salsa en in de weerspiegeling van een raam.

Houd je adem in tijdens de nu volgende ooggetuige verklaring: “Ik ben nooit goed geweest in het maken van salsa, meestal spettert alles in de rondte wanneer ik met de blender in de weer ben. Maar nu zag ik wel een hele vreemde spetter op de keukentegels. Het was net de heilige Maria. Ik schaamde me dood, mijn hele keuken was een puinhoop. Ik voel het zo dat Mariah wij wilde waarschuwen voor de rotzooi. Ik zal in het vervolg iets beter opruimen.”

Bij een andere Maria verschijning in Springfield, staan al weken honderden mensen met handen gevouwen te bidden. De heilige maagd is verschenen in de weerspiegeling van een raam van het plaatselijke ziekenhuis: “Wat het is weet ik niet, maar het was ongelooflijk om te zien. Het was zo mooi”, aldus een omstander. Het ziekenhuis ziet al die toeloop niet zo zitten en heeft besloten dat het eind deze week uit moet zijn met alle ongein: “Anders gaan we de ramen lappen”, laat de directeur van het ziekenhuis weten.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Maagd Mariah weerspiegelt in ruit en salsa

  1. André de Hooge

    Dat moet een mooi gezicht zijn!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>