Auto meegenomen door UFO?

In Amerika is naar verluidt het moment dat een auto in het niets verdwijn -wat vermoedelijk door een UFO komt- vastgelegd door een beveiligingscamera.

Bron: sxc.hu

Over de video die afgelopen vrijdag op Youtube werd gezet zijn de meningen nogal verdeeld. De één is er heilig van overtuigd dat het een UFO is, terwijl de ander denkt dat het om een hoax gaat omdat er een flits te zien is op moment dat de auto verdwijnt. Volgens kenners op het gebied van videomontage is dit een teken dat er een effect is aangebracht door iemand, die de beveiligingsvideo onderhanden heeft genomen. Eerlijk gezegd denk ik dat ook. Ik zou zeggen, kijk en oordeel zelf of je de verdwijning van de auto een hoax vindt. De video kun je hieronder bekijken:

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Auto meegenomen door UFO?

  1. A W Reijersen van Buuren

    Het lijkt erop dat het filmen stopte, vandaar die flits, en het uren later, tegen de ochtend, toen het iets lichter was weer begon! Frame 01484 (voor de flits) en de frames ervoor zijn veel donkerder dan frame 01491 (na de flits) en het blijft ook lichter op de frames die volgen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>