Invasie uitgesteld, aliens bang voor ballonnen

Duizenden luchtballonnen, opgelaten op een Duits oud en nieuw feestje hebben buitenaardse wezens doen omkeren. De aliens hadden het Duitse stadje uitgezocht als landingsplaats voor hun moederschip, vanuit hier zouden ze onze gehele planeet innemen.

Bij het zien van de ballonnen belde tientallen mensen het alarmnummer, wat zij niet wisten was dat juist de ballonnen de echte ufo’s op een afstandje hielden.

Amerika’s geheime dienst heeft al interesse getoond en gaat het met hete lucht gevulde plastik zakje in de toekomst inzetten als het belangrijkste geheime wapen tegen ongewenste bezoekers van buitenaf.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Invasie uitgesteld, aliens bang voor ballonnen

  1. dutchsmiley

    goede morgen ik begin me nu echt af te vragen wie er gek zijn dit is de meest onbenullige en zieligste bericht wat ik ooit heb gelezen ik wil niks zeggen maar ufo’s worden aan getrokken door dit soort vreemde lichten ik ben met een vriend van venray naar utrecht gegaan voor een feest en zonder shit wij zijn met gezeld door een rode licht die strak langs de auto bleef mee vliegen we dachten eerst vuurwerk maar op een gegeven moment ging het mee vliegen en bleef mee vliegen tot 1 a 2 km met een snelheid van 120km/u als iemand hierop antwoordt dat vuurwerk/thaise ballon is geweest mag die persoon mij laten zien dat vuurwerk/thaise ballon horizontaal met 120km/u door de lucht gaan veel succes

    groetjes ferry jungst uit venray

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>