‘Dementerende vrouw (74) uit huis gezet, woont nu in bosjes bij Rotterdam’

Als je het niet goed gaat met je moeder, wil je er als zoon alles aan doen om het beter te maken. Jacob zocht daarom RTV Rijmond op, om een publiek te zoeken voor het feit dat zijn moeder uit Rozenburg (bij Rotterdam) geen hulp krijgt.

Hij meldde bij de omroep dat zijn 74-jarige dementerende moeder al een paar dagen ergens in Rozenburg onder een stuk plastic in de bosjes moest slapen, omdat ze uit huis was gezet. In zijn eigen huis zou hij geen plek voor haar hebben. Dat verhaal kwam vrijdagmiddag op de website van RTV Rijnmond.

De vrouw zou uit haar huis gezet zijn. (Bron: sxc.hu)

De vrouw zou uit haar huis gezet zijn. (Bron: sxc.hu)

Maar vrijdagavond zette Jacob zelf een reactie onder het verhaal, waarin hij bekend dat hij het verhaal ‘wat aangedikt’ heeft, om er voor te zorgen dat mensen wakker geschud worden. Zijn moeder heeft weer gewoon een dak boven haar hoofd. Het hele verhaal met het plastic zeil in de bosjes was in scene gezet. “Mijn excuus voor het opblazen van het verhaal”, schreef hij.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>