Pedofiel mag trouwen met moeder van zijn slachtoffers

Een Belgische pedofiel die zowel in Cambodja als in Belgie veroordeeld werd voor sadistische pedofiele praktijken, trouwt binnenkort in Luik met de moeder van een van zijn slachtoffers.

Dat schrijft P-magazine in haar editie die morgen verschijnt. Dat wordt dus rennen naar de de grens om dit bizarre verhaal te kunnen lezen.

Het weekblad brengt het verhaal van de 49-jarige Philippe Dessart, die in april 2006 in Cambodja veroordeeld werd voor pedofiele praktijken. Na drie jaar kwam hij vrij en sindsdien is hij terug in zijn geboorteland. Door de laksheid van de Belgische justitie kan de man niet gecontroleerd worden. Belgie neemt geen akte van veroordelingen in Aziatische pedofielenparadijzen. Officieel is er dus niks gebeurd en weet de overheid van niks.

Volgens P-magazine heeft Dessart nu de moeder van zijn Cambodjaanse slachtoffers een smak geld aangeboden om met hem te trouwen. In het kader van gezinshereniging kan hij dan nadien de twee minderjarige kinderen van zijn vrouw naar België halen.

Dessart maakt daarmee min of meer de belofte waar die hij op zijn proces in Cambodja deed. “Ik ben altijd lief geweest voor die jongen. Ik zie hem graag. Ik beloof dan ook dat ik met hem zal trouwen of na mijn gevangenisstraf terug met hem contact opneem.”

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>