Dronken man met constipatie stopt hamers in aars

Typisch gevalletje ‘Waarom in Godsnaam??’. Een dronken Roemeen met een flinke verstopping, dacht dat het een goed idee was om twee hamers in zijn aars te stoppen. Hij hoopte zijn stoelgang op deze manier weer op gang te krijgen.

“De man was een beetje dronken en zei dat hij kersen had gegeten die hem geconstipeerd hadden gemaakt. Hij zei wat gedronken te hebben om de pijn tegen te gaan en vervolgens op het idee gekomen zijn om de constipatie met een hamerkop te verhelpen. De hamerkop kwam echter vast te zitten, waarna hij een tweede exemplaar gebruikte om het eerste los te krijgen. Maar ook de tweede kwam vast te zitten”, aldus dokter Cristina Bontescu.

In het ziekenhuis bracht een Röntgenfoto aan het licht hoe de man de twee hamers in zijn anus had ingebracht. De verbaasde dokter moest de man opereren om hem uit zijn lijden te verlossen. Zijn verstopping is overigens wel voorbij.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>