Ouders van Amanda Bynes gooien handdoek in de ring

Amanda 28 jaar was ooit een veel belovend talent, kampt nu sinds jaar en dag met allerlei verslavingen en psychische problemen. Gelukkig liggen de dagen van  ’woedeuitbarstingen’ op Twitter waar menig Hollywoodster werd beledigd ver achter haar, maar helaas is ze er nog niet. 

Bron: sxc.hu

De ouders van Amanda Bynes, willen afstand doen van de voogdij over Amanda. Dit blijkt uit documenten die zijn ingediend bij de rechtbank, waarmee ze binnen enkele dagen de voogdij over Amanda aan iemand anders willen overdragen. Zo verklapte een bron aan TMZ, die tevens ook wist te vertellen aan wie, ‘ de professionals bij wie Amanda onder toezicht is geplaatst om haar te helpen met haar mentale problemen’.

De ouders van Amanda hebben al hun hoop gevestigd op de professionals. Ze hopen in de toekomst weer een normale relatie met haar op te bouwen, maar daarvoor moet Amanda flink aan de bak. Amanda’s ouders blijven niet in de buurt, maar zoeken hun oude vertrouwde omgeving op. Ze verhuizen terug naar Texas om dichtbij hun andere dochter te gaan wonen. Heel slim! Nu maar hopen dat Amanda leert omgaan met haar problemen en verslavingen zodat ze weer een normale relatie met haar ouders kan opbouwen.

Ik vraag me af waarom zoveel kindersterretjes uit Hollywood van het rechte pad afgaan, wat denken jullie? Laat het hieronder weten!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>