Renée Zellweger spreekt openhartig over haar nieuwe uiterlijk

Volgens People heeft Renée Zellweger eindelijk haar gereageerd op de internetgeruchten die zich al maanden de ronde doen over haar ‘nieuwe verschijning’’.

In een exclusieve verklaring aan People, verklaartde Oscar winnares – die doorbrak na haar rol in Bridget Jones Diary- dat ze er anders uitziet omdat ze gezonder en gelukkiger is dan ooit en ze het fijn vindt dat mensen het opmerken.

,, Ik ben blij dat mensen vinden dat ik er anders uitzie! Ik leef een ander, gelukkig en meer bevredigend leven en ik bent blij dat het mogelijk te zien is, zegt Zellweger, 45, na de aandacht die ze kreeg na haar verschijning op de Elle vrouwen in Hollywood Award in Beverly Hills op maandag.’’

Mogelijk te zien? Huh? Je hebt of je bril niet op of je herkent gezichten niet als je dit niet ziet! Opmerken dat doen vele mensen met mij zeker, maar sinds wanneer verandert je uiterlijk in dusdanige mate waardoor je haast onherkenbaar bent? Zou lieve Renée, die gezonde en gelukkige levensstijl ook willen delen? Als ze dit doet, weet ik zeker dat veel mensen dit zullen uitproberen. Ik ben dan alleen heel benieuwd naar het eindresultaat! Wat jij?

Geloof jij dat Renée een heuse uiterlijke transformatie heeft ondergaan door haar gezonde en gelukkige levensstijl, zonder dat er een plastisch chirurg aan te pas is gekomen? Zou jij haar gezonde en gelukkige levensstijl uitproberen, als dit je een nieuw uiterlijk oplevert? Ik ben heel benieuwd naar jullie reactie! Laat het hieronder weten!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>