Iphone bedienen via telepathie (YouTube)

De nieuwste applicatie van de Apple Iphone besturen via je gedachten. Wanneer je het filmpje van deze twee whizzkids ziet, zou je denken dat het echt zou kunnen. Helaas moeten we je teleurstellen, volgens experts nemen de nerds houden de nerds ons voor de gek.

Volgens een expert gespecialiseerd ‘tought controlled computing’ is de Apple technologie nog lang niet zover. Nep of niet, toch  zijn de twee uitvinders er in geslaagd anderen van hun idee te overtuigen.

Ze hebben namelijk al de goedkeuring gekregen van Kickstarter om een project op te starten waarbij ze op zoek kunnen gaan naar investeerders. Volgens de experts moet iedereen die de jongens een zak geld beloofd, goed nadenken of ze niet beleggen in een zeepbel. (via: Mobilecowboys)

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Iphone bedienen via telepathie (YouTube)

  1. iphone abonnement vergelijken

    haha sommige mensen gaan toch echt weer te ver met dingen. Wel cool wat die heeft gemaakt! De nieuwe wereld van telepathie is geariveerd

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>