Justin Bieber heeft een baby baby baby

 OMG!? Wie had dat nu kunnen denken, nadat Justin Bieber zijn vriendinnetje Selena Gomez en zijn moeder bezwangerde, gaat de minderjarige tieneridool nu ook met zijn eigen fans naar bed, om ze daarna net als Rob Kamphues schaamteloos in de steek te laten, SCHANDALIG, dit zou Justin toch nooit doen?

Of toch wel? De 20-jarige Mariah Yeater uit Californië beweert in Star Magazine dat Justin haar heeft bezwangerd na een van zijn concerten in Los Angeles. Op 6 juli is ze bevallen van een kerngezonde zoon, met de naam Tristyn Anthony Markhouse Yeater.

De Bieber-fan sleept het tieneridool voor de rechter. Ze eist een DNA-test en geld voor de opvoeding van Tristyn. Volgens de manager van de zanger zijn de uitspraken onzin, maar Mariah zegt zeker van plan te zijn naar de rechter te stappen, Justin is voorlopig nog niet van haar af.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Justin Bieber heeft een baby baby baby

  1. Pingback: Justin Bieber baby gate: de feiten | Hoax

  2. lili

    omg

      /   Reply  / 
  3. romy

    allemaal gelul!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>