Toerist fotografeert vliegende schotel

Tijdens een vakantie verwacht je geen buitenaardse wezens. Sterker nog, je verwacht ze eigenlijk nooit. Toch ontdekte een Engelse toerist op één van zijn vakantiekiekjes een onbekend vliegend voorwerp. Het raarste was dat de man toen hij de foto nam niks vreemds had opgemerkt.

De foto is genomen langs de Engelse kust tijdens een wandeling in de buurt van St Austell in de regio Cornwall. Een lokale groep ufo believers onderwerpt het bewijsmateriaal momenteel aan een aandachtig onderzoek: “Wie goed kijkt ziet onder het object twee waterkolommen, wat zou kunnen betekenen dat het vanuit zee opgestegen zou kunnen zijn”, laat oprichter Dave Gillham aan the Daily Mail weten, meer zinnigs kan hij er ook niet over zeggen.

Een woordvoerder van de Engelse luchtmacht voegt nog toe dat er rond dit tijdstip geen militaire vliegtuigen in de buurt waren. Wel sluit hij niet uit dat er misschien een buitenlandse helikopter vlak voor de kust is langsgevlogen.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Toerist fotografeert vliegende schotel

  1. Piet de Vos

    Naar mijn mening is er op het moment van opname een meeuw van links naar rechts door het beeld gevlogen.

      /   Reply  / 
    1. Piet de Vos

      Ik bedoel eigenlijk; van rechts naar links.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>