Kankerleugen levert tiener 17.000 dollar op

Een Amerikaanse tiener heeft $17,000 dollar binnen gehaald door te liegen dat ze kanker had. Deze week werd het meisje aangeklaagd, ze kan een gevangenisstraf van 2 jaar en een boete van 10.000 dollar opgelegd krijgen.

Angie Gomez (geen familie van) was de oprichtster van het Achieve the Dream foundation, met deze stichting ontving ze maandenlang donaties van mensen vanuit heel Amerika. Een Honkbalteam doneerde de opbrengst van een sponsorloop en kleine kinderen gaven hun zakgeld. In feite had Gomez helemaal geen kanker en ging het geld op aan make-up, drank en uitgaan.

De achttienjarige Angie Gomez was echter niet heel origineel in haar leugens. Al eerder haalde twee Amerikaanse tieners duizenden dollars bij elkaar nadat ze een website hadden opgezet, waarop ze een dagboek over hun ‘ziekte’ bijhielden. Ook in Nederland is de leugen populair, een tiener uit ’s-Gravendeel jokte ruim 70.000 euro bij elkaar, weet er trouwens iemand hoe het met Tara Sing Farma is?

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kankerleugen levert tiener 17.000 dollar op

  1. amethist

    Ik hoop dat ze ooit zelf kanker krijgt, dan weet ze hoe het echt is om zo’n vreselijke ziekte te hebben.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>