Duitse ‘bosjongen’ een acteur?

De Berlijnse politie heeft nog steeds de identiteit niet kunnen achterhalen van de ‘bosjongen’ die 5 september  in de stad opdook. De 17-jarige jongen spreekt alleen Engels en weet alleen dat hij Ray heet. Zijn vader ging vijf jaar geleden met hem in de bossen wonen, nadat zijn moeder bij een auto-ongeluk was omgekomen.

De jongen vertelde dat zijn vader is overleden en hij hem in het bos heeft begraven. Waar het graf precies is, weet hij niet meer. Daarna was hij met een kompas naar het Noorden gaan lopen, precies zoals zijn vader hem ooit gezegd had.

Na twee weken lopen kwam hij aan in Berlijn. De Duitse politie heeft Interpol ingeschakeld om achter zijn identiteit te komen. Ook is zijn Engelse accent door een talenspecialist geanalyseerd. Als de het onderzoek niets oplevert, zal een opsporingsbericht met zijn foto worden uitgegeven.

Het lijkt erop dat Duitsland zijn eigen versie van de pianoman heeft gekregen. In 2005 werd er op het Engelse strand een verwarde man aangetroffen. De man leek niet te kunnen praten, prachtig pianospelen kon hij wel. Vier maanden lang werd de man psychisch onderzocht, uiteindelijk bleek de man een kerngezonde Duitser en ook praten was voor hem geen probleem. De man besloot zijn mond te houden uit angst, omdat de politie hem ontdekte tijdens een zelfmoordpoging.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Duitse ‘bosjongen’ een acteur?

  1. Pingback: Is de Duitse bosjongen de Franse serie-leugenaar Frédéric Bourdin? | Hoax

  2. Pingback: HOAX.RADIO: Wie is de Berlijnse bosjongen? | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>