SCHOKKEND: Mannen duwen motorrijder onder brandende auto

De politie in Utah is op zoek naar de bouwvakkers, studenten en andere omstanders die met vereende krachten een motorrijder van de dood hebben gered onder een brandende auto hebben gelegd. “Het was een levensreddende actie die niet onbeloond moet blijven”, vertelt politiewoordvoerder Jeff Curtis aan CNN.

Het ongeluk met de motorrijder vond maandag plaats en de daarop volgende heldendaad  asociale daad is vastgelegd op video, wat te zien is op CNN. Daarop is te zien hoe de omstanders samenwerken om de auto op te tillen. Vervolgens lukt het ze om de man eronder vandaan te slepen dichtbij op veilige afstand van zijn brandende motor.

Het slachtoffer, de 21-jarige Brandon Wrighton, is met spoed naar het ziekenhuis gebracht waar hij direct is geopereerd. Momenteel is hij stabiel en hij heeft zijn leven dan ook te danken aan de helden die hem in veiligheid brachten. De bestuurder van de auto raakte niet gewond.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “SCHOKKEND: Mannen duwen motorrijder onder brandende auto

  1. Lies

    Kijk al die mensen helpen behalve die politie agent

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>