9/11:’Het is een complot van de medicijnindustrie’

Op 11 september 2001 boorden zich twee vliegtuigen in de torens van het WTC in New York, ook stortte een vliegtuig neer in Pennsylvania en landde een vierde vliegtuig op het Pentagon. Hoax.blog.nl herhaalt de grootste complottheorieën rondom 9/11.

In september 2009 werden documenten gepubliceerd waaruit zou blijken dat de aanslagen van 11 september onderdeel zouden zijn van een groot complot van de medicijnindustrie om het bevolkingsaantal naar beneden te krijgen.

Volgens aanhangers zijn er bij dit complot grote namen betrokken, zowel uit de medicijnindustrie als uit de media. Ook de varkensgriep zou hieruit voort zijn gevloeid. Dit zou allemaal tot doel hebben gehad om het bevolkingsaantal te verminderen.


facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “9/11:’Het is een complot van de medicijnindustrie’

  1. Pingback: 9/11: De grootste 9/11 complottheorie hoaxen | Hoax

  2. beyotch

    wat een bullshit sommige

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>