9/11: Eerdere aanslag mislukte in 2000 (YouTube)

Op 11 september 2001 boorden zich twee vliegtuigen in de torens van het WTC in New York, ook stortte een vliegtuig neer in Pennsylvania en landde een vierde vliegtuig op het Pentagon. Hoax.blog.nl herhaalt de grootste complottheorieën rondom 9/11.

Op 11 september 2000 (precies één  jaar voor 11/9/2001 toen twee vliegtuigen zich in het wtc boorde) probeerde Al Qaida ook al een aanslag op het gebouw te plegen. De aanslag mislukte mede omdat er gekaapte zeppelins werden gebruikt. Gelukkig hebben we de beelden nog.

Meer 9/11 complotten

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “9/11: Eerdere aanslag mislukte in 2000 (YouTube)

  1. Pingback: 9/11: De grootste 9/11 complottheorie hoaxen | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>