‘Foto graatmagere Steve Jobs geen hoax’

De foto van de zieke ex-Apple-baas Steve Jobs zijn zeer waarschijnlijk niet digitaal bewerkt. De foto’s werden afgelopen vrijdag door TMZ als eerste geplaatst, direct ontstond er op sociale media veel commotie. Buiten dat veel mensen van mening waren dat het hondsbrutaal was om iemand die ziek is stiekem te fotograferen, werd ook beweerd dat de foto digitaal was gemanipuleerd. De pixel-structuur op de wangen en benen van Jobs zou hier het bewijs van zijn.

Na het weekend plaatsen echter ook meer serieuzere media de gewraakte foto en begint het er dus steeds meer op te lijken dat de foto echt is. Ook Pacific Coast News, het agentschap dat de foto verspreidde heeft inmiddels gezworen dat de foto 100% echt is. Heel hard roepen dat het een hoax is durven wij inmiddels niet meer zo goed. Wat denk jij?

De foto van de graatmagere Steve Jobs is gemanipuleerd.

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “‘Foto graatmagere Steve Jobs geen hoax’

  1. Pingback: Ook Daily Mail plaatst ‘gephotoshopte’ Steve Jobs | Hoax

  2. Pingback: SCHANDAAL: TMZ photoshopt zieke Steve Jobs | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>