Is Kadaffi straight or gay?

Nu de bunker van Kadaffi door de rebellen is ingenomen, krijgen we eindelijk een kijkje in het privéleven van de excentrieke Libische dictator. Naast een gouden bank in de vorm van een zeemeermin, een golfslagbad, een dierentuin met echte wilde dieren, een verzameling onschadelijk gemaakte bommen, een draaimolen en een museum voor zijn overleden adoptiedochtertje is een plakboek met foto’s van Condoleezza Rice (zie msnbc.com) wel de vreemdste ontdekking in Kadaffi’s eigen Neverland.

Het was al langer bekend dat Kaddafi een zwak had voor de voormalige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken. In een interview met Al Jazeera verklaarde hij haar in 2007 al de liefde: “Mijn schatje, prachtige zwarte Afrikaanse dame, ik steun haar. Ik ben ontzettend trots op hoe ze Arabische leiders de les leest … Leezza, Leezza, Leezza. … Ik hou zoveel van haar. Ik aanbid haar”, zei hij destijds.

Een jaar later bezocht Rise Libië en veranderde de dictator in een zacht ei, hij zwoor massavernietigingswapens af en versterkte de banden met westerse landen. Helaas voor Kadaffi is het bij dit bezoek gebleven.

Nu blijkt dus dat ‘Leezza’ altijd in Kaddafi’s gedachte is blijven hangen. Hij verkoos Rice zelfs boven zijn eigen vrouwelijke bodyguards, een beduimeld plakboek met tientallen persfoto’s van Condoleezza Rice hielp hem in zijn slaap.

Maar zijn uitgesproken liefde voor Rice maakt Kadaffi nog geen machoman. Een andere ontdekking werpt een geheel ander licht op zijn geaardheid. Net als bij zijn collega Osama Bin Laden is in de bunker van Kadaffi ook een dvd met gayporn gevonden. Wie de titel ‘Boyz Tracks’ googled ziet dat er in de film niets aan de verbeelding wordt overgehouden. Hoewel in enkele media wordt gesuggereerd dat de film toebehoord aan één van Kadaffi’s zonen is niet uitgesloten dat de Libische leider deze nooit heeft bekeken.

Is Kadaffi straight or gay?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>