Engelsen zien weer ufo’s vliegen (YouTube)

Na de digitaal gemanipuleerde ufo’s boven Londen is Engeland opnieuw in de ban van een mogelijke ontdekking van buitenaards leven. Op de plek waar een automobilist precies een week geleden enkele lichtgevende bollen zag, worden al sinds 1940 bizarre verschijnselen waargenomen.Dit blijkt uit vrijgegeven documenten van het Engelse ministerie van defensie, zo ontdekte The Daily Mail.

De automobilist spotte het onbekende voorwerp terwijl hij over de snelweg voorbij het vliegveld van Essex reed. Zijn vriend die naast hem in de auto zat, wist het onbekende vliegende voorwerp te filmen. In de lucht boven hetzelfde stuk snelweg meende een verslaggever van de BBC enkele weken geleden ook al een ufo te hebben gezien.

De eerste ongewone activiteiten worden gemeld in 1940 door de 21 jarige Emily Crew, zij vertelt een grote gouden bal die door de lucht zweefde, ook meent ze een andere kleinere lichtbol gezien te hebben die in de grote bal verdween.

Tot 1986 zijn er geen andere getuigenissen meer, dan meldt de 46-jarige Kim Kingrey zich met het verhaal over een oranje lichtbol. In 2003 beweert een piloot van Ryanair een bal van vuur te hebben gezien.

Ook The Sun besteedt aandacht aan de mysterieuze waarnemingen. Anders dan we van het tabloid gewend zijn blijft het deze keer met beide benen op de grond staan. Met een opmerking van voormalig ufo-onderzoeker Nick Pope haalt de krant zomaar een potentieel sensatieverhaal onderuit: “De meeste waarnemingen zijn waarschijnlijk vliegtuigen.” Case closed

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>