‘Zombies duiken op in Amsterdam’

Volgens Max en Jules zijn we allemaal in levensgevaar, want de zombies komen eraan. De twee jongens beweren de bloederige monsterlijke gedrochten zelf te hebben gezien en lijken ervan overtuigd dat de mensheid aan de vooravond staat om uitgeroeid te worden.

De twee jongens spotte de zombies als eerste in de Amsterdamse binnenstad, vervolgens doken de bloeddrinkende monsters op achter Erik Corton op Lowlands, tijdens de live-uitzending op de VPRO was te zien hoe helden Max en Jules de presentator op het nippertje uit hun klauwen redde.

Op hun weblog geven de jongens tips hoe we ons het beste tegen een zombie kunnen verdedigen, een stuk kip en een hooivork zijn volgens de twee wijsneuzen het meest effectief.

“We willen het natuurlijk niet op ons geweten hebben dat een van jullie straks gebeten wordt en we jouw hoofd van je lichaam moeten verwijderen. Dit klinkt misschien hard maar we zijn er toe in staat en ik verwacht van jullie dat je hetzelfde voor ons zou doen.”

Vanavond lijkt de zombie-speurtocht zijn hoogtepunt te bereiken, Max en Jules ontvingen deze week een anoniem bericht waarin ze verzocht werden naar het Westerpark te komen. “Ik zou willen dat ik jullie eerder had kunnen waarschuwen voor de weg die jullie bewandelen. Na de landelijke aandacht die zombie-alarm na Lowlands heeft gekregen ben ik bang dat het hiervoor te laat is.”

Met die landelijke aandacht valt het overigens wel mee, de meeste YouTube filmpjes van de zombie-strijders zijn slechts enkele honderden malen bekeken. De mensheid maakt zich duidelijk niet zo druk om het naderende onheil en het lijkt erop dat Jules en Max vanavond kansloos aan de zombies zijn overgeleverd. Of zijn het de slechte acteerprestaties die het verhaal van de jongens zo volstrekt ongeloofwaardig maken? Wij wensen Max en Jules veel sterkte met hun gevecht of dit nu is voor de aandacht of tegen de zombies, ze zullen het nodig hebben.

Update: De filmpjes lijken onderdeel van het VPRO-programma Take10, een crossmediaal actualiteitenprogramma gepresenteerd door Clairy Polak, aldus Medianed.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “‘Zombies duiken op in Amsterdam’

  1. Pingback: ‘Clairy Polak is een zombie’, nieuw programma blijkt doorgestoken kaart | Hoax

  2. evelyn de boer

    ik vind zobies echt heeeeeeeeel eng ik weel dat je mij nooit laat schriken blllies

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>