Eco-marsmannetje kan ondergang aarde betekenen

Wat gebeurt er eigenlijk als de aarde wordt verrast met een invasie van buitenaardse wezens? Komen de aliens in vrede of zijn ze van plan onze aarde te verwoesten? Een onderzoeker van de NASA heeft deze week een onderzoek afgerond, waarin met alle verschillende scenario’s rekening is gehouden.

Zo ligt er vanaf nu een scenario klaar voor als we in contact komen met agressieve ruimtewezens die ons tot slaven willen maken, vriendelijke wezens die op zoek zijn naar gezelligheid, maar ook eco-aliens die de aarde willen verwoesten, omdat deze door alle milieuvervuiling en biogassen een soort steenpuist in het heelal geworden is.

Echt serieus hoeven we het onderzoek niet te nemen, dit heeft onderzoeker Domagal-Goldman van de NASA zelf in een officiële verklaring laten weten. Wie houdt van een beetje doemdenkerij, kan het gehele onderzoek terug lezen op de site van the Daily Mail.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>