Michele Bachmann dommer dan Sarah Palin?

De Republikeinse presidentskandidate Michele Bachmann blijft verbazen. Ze zei tijdens een radio-interview dat veel Amerikanen de opkomst van de Sovjet-Unie vrezen. Het was niet haar eerste blunder.

“Er is angst dat de Verenigde Staten in een verval is geraakt. Mensen zien de opkomst van China, India en de Sovjet-Unie doorzetten.” De Sovjet-Unie, in de Koude Oorlog de aartsvijand van de VS, hield echter in 1991 op te bestaan. Met veel van de voormalige Sovjetrepublieken, waaronder Rusland, onderhouden de VS inmiddels een goede relaties.

Eerder deze week feliciteerde ze Elvis Presley met zijn verjaardag, terwijl het in werkelijkheid zijn sterfdag was. Amerika lijkt een traditie te hebben met domme vrouwelijke verkiezingskandidaten, tijdens de vorige verkiezingen maakte Sarah Palin de ene na de andere blunder. Zo verwisselde ze Noord-Korea voor Zuid-Korea.

Wie is er dommer?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>