‘Aliens kunnen economische crisis oplossen’

De wereld zakt steeds verder in een diepe crisis, beurskoersen zakken lager dan ze ooit waren gezakt en het schuldenplafond is ook al naar beneden gekomen. Snel op te lossen zijn alle economische problemen al lang niet meer. Dat wordt de komende tijd strak de broekriem aantrekken.

Niet als het aan Paul Krugerman ligt, de Amerikaanse hoogleraar in economie en internationale betrekkingen heeft een klip en klare oplossing voor de economische malaise. De hoogleraar meent dat een invasie van buitenaardse wezens alles kan oplossen. Volgens de hoogleraar hoeven het zelfs geen echte aliens te zijn, de regering kan gemakkelijk een invasie in scène zetten.

“De invasie zal de aandacht voor de crisis afleiden. Er is immers een andere vijand aan de horizon verschenen. Mensen zullen meer moeten samenwerken. Het zou heel goed zijn als we ons eens moeten richten op het beschermen van de mens in plaats van economie”, aldus Paul Krugerman.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>