Ufo moederschip gefilmd boven Baikalmeer (YouTube)

Een groot ruimteschip, mogelijk zelfs een moederschip is onlangs gefilmd bij het Russische Baikalmeer. In dit gebied worden regelmatig onverklaarbare dingen gezien. Volgens geruchten komt dat omdat er in de buurt een geheime UFO-basis zit, aldus Fok.nl.

In het nieuwste filmpje zien we een aantal oranje rubberboten op het meer dobberen, dan ineens lijkt het alsof een wolk voor de zon schuift. Het wordt donkerder en er steekt een hevige wind op. Plotseling verschijnt er een ufo boven het meer, het object is binnen enkele seconden weer verdwenen.

Leonid Marozin, die de gebeurtenis met zijn camera vastlegde zweert dat hij het filmpje niet in elkaar heeft geknutseld.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ufo moederschip gefilmd boven Baikalmeer (YouTube)

  1. Hahaha

    Ik zag vandaag een gayschip boven het knotsmeer op Mykoknots vliegen. Er sprongen allemaal knappe jonge mannen uit in het water. Ik dacht eerst dit waz de zoveelste natte droom maar dat waz het gelukkig niet. Het waz een prachtig moment een hoogtepunt in mijn leven ze kwamen net als in die James Bond film waar Hall Berry het water uit kwam maar dan allemaal knappe jongens het water uit de een waz nog mooier dan de ander.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>