Drankliefhebber vindt ufo

Sinds de Zweed Peter Lindberg in 1997 een paar stokoude flessen drank, afkomstig uit een scheepswrak, voor veel geld wist te verkopen, dregt hij met behulp van een team onderzoekers de gehele zeebodem af. Veel drank heeft het team sindsdien niet meer gevonden, wel stuitte de onderzoekers op een cirkelvormig object. Dat wel eens heel goed een neergestort ruimteschip zou kunnen zijn. Dat meldt de website Fok.nl.

De bizarre vondst is al enkele maanden geleden gedaan, maar angstvallig geheim gehouden om eest te concluderen of het object echt een vliegende schotel is. Nu onderzoek heeft aangetoond dat  het object in ieder geval geen zeemijn of afgevallen scheepslading is, durft Lindberg met zijn vondst in de openbaarheid te komen.

De vermeende vliegende schotel is gevonden op 87 meter diepte, tussen Zweden en Finland, de schijf heeft een diameter van 20 meter. Lindberg is ervan overtuigd dat hij iets bizars gevonden heeft: “Ik speur al ruim 18 jaar de zeebodum af, maar heb nog nooit zoiets gezien. Het voorwerp is volmaakt rond, een cirkel.”

Het Ocean Explorer team heeft ook sleepsporen ontdekt achter de UFO. De sporen kunnen erop duiden dat het voorwerp is verplaatst. Hoewel Lindberg vermoedt dat het wel eens een buitenaards object zou kunnen zijn, heeft hij niet het geld om het ding te onderzoeken.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>