‘Hoofd Gandhi op Mars’


Nadat vorige week een Amerikaan beweerde dat hij een gebouw op Mars had ontdekt, claimt een Italiaan vandaag alweer de volgende miraculeuze ontdekking.

Matteo Ianneo herkende de vorm van het gezicht van de Indiase onafhankelijkheidsstrijder Mahatma Gandhi in het gesteente aan de oppervlakte van de planeet.

Hij deed de ontdekking via Google Earth, een digitale kaart waarop naast satellietfoto’s van de Aarde ook het heelal is te bewonderen. Net als de Amerikaan zat de Italiaan waarschijnlijk uren achter zijn computer om tot de ontdekking te komen.

De waarneming van het flatgebouw werd al vrij snel achterhaald, volgens wetenschappers was het een interferentie storing veroorzaakt door de komische straling die op de planeet voorkomt.

Voor wie Ghandi een bezoekje wil brengen, dit de coördinaten: 33°12’29.82″N, Longitude 12°55’51.21″W.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “‘Hoofd Gandhi op Mars’

  1. Magnum

    Zie eerst mijn reactie op een gebouw op mars:
    ~~Geplaatst door Magnum op 5 juni 2011 om 14:14
    Reeds eerder schreef ik over het ijs dat er op Mars was gevonden. Er moet dus leven op Mars zijn of geweest zijn, en er zijn dus ook ijsverkopers geweest. Want de foto laat duidelijk zien, hetzij wel in enig verval geraakte, oude ijsfabriek.~~~~of is
    -
    Wat blijkt nu, mijn verhaal klopt dus voor 100%. het is nu bewezen. Op bovenstaande foto zie je dus de IJsverkoper.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>