Australië is alle UFO-dossiers kwijt

Alle Australische rapporten over waarnemingen van UFO’s in het land zijn zoek, weg, onvindbaar, verdwenen, kwijt. Dit liet het Australische leger weten aan de krant The Sydney Morning Herald, die had verzocht de documenten te openbaren.

De krant was al maanden bezig om via de rechter de documenten openbaar te krijgen, maar toen een archivaris in de kasten keek bleken alle mappen met UFO-gerelateerde rapporten te zijn verdwenen. Het UFO archief van het Australische leger is sinds 2000 wegens bezuinigingen niet meer in gebruik.

In de kast die de archivaris al jaren beheerde, lag nog slechts één document: over ufo-waarnemingen rond een geheime militaire basis in Woomera in Zuid-Australie, ook wel Area 52 genoemd. In de map zaten enkele vage foto’s van onbekende vliegende objecten die op vliegende schotels lijken.

Tracht het Australische leger hier nu al het buitenaards leven in de doofpot te stoppen of  mogen we de archivaris met recht de grootste kluns van het Zuidelijk halfrond noemen?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>