Naaktfoto’s vriendin Di Caprio zijn nep

De naaktfoto’s van Blake Lively, de vriendin van Leonardo Di Caprio, die deze week op internet opdoken zijn hartstikke nep. De websites die ze toch durven te publiceren krijgen een rechtzaak aan hun broek.

Op de foto’s is een blonde naakte vrouw te zien die met haar mobiele telefoon foto’s maakt voor de spiegel. Om claims te voorkomen, plaatsen wij geen link naar de betreffende foto’s. (tip: klik op het tweede zoekresultaat in google en ssst die tip heb je niet van ons)

“De foto’s zijn honderd procent nep. Blake heeft nog nooit naaktfoto’s van zichzelf gemaakt. Ze neemt juridische stappen tegen iedereen die ze heeft gepubliceerd. Zowel tegen degene die ze oorspronkelijk publiceerde, als tegen media die ze daarna hebben overgenomen.” Aldus een woordvoerder van Lively tegen het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Naaktfoto’s vriendin Di Caprio zijn nep

  1. Pingback: Echt of Nep? ‘Naaktfoto’s Scarlett Johansson gelekt’ (NSFW) | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>