Ontelbare UFO’s boven Amsterdam (YouTube)

Op YouTube is een filmpje opgedoken waarop enkele tientallen ufo’s te zien zijn. De vermeende buitenaardse ruimteschepen vliegen op klaarlichte dag over de stad Amsterdam.

De site Blikophetnieuws.nl haalt de Britse futuroloog Benjamin Creme maar weer eens even uit de kast: “Ruimteschepen van andere planeten komen in deze tijd in grote getale naar de Aarde ter ondersteuning van de historische omwenteling die momenteel in het bewustzijn van de mensheid plaatsvindt. Spoedig zal de mensheid zonder twijfel weten dat deze roep om vrede en gerechtigheid gestimuleerd en versterkt wordt door Maitreya, de Wereldleraar voor de Nieuwe Tijd, en Zijn groep Meesters van Wijsheid. Zij hebben hun krachten gebundeld met die van de Ruimtemensen in de UFO’s en samen zullen Zij de mensheid door deze moeilijke overgangsperiode heen de toekomst binnen leiden.”

Zeer waarschijnlijk zijn er echter veel waarschijnlijkere verklaringen voor het verschijnsel te bedenken. Wat te denken van: Chinese supermarkt doet lampionnen in de aanbieding?

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ontelbare UFO’s boven Amsterdam (YouTube)

  1. Bram

    Zojuist opgelaten witte ballonnen en hier en daar een tros ballonen bij elkaar. Niks bijzonders dus.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>